Fotografie op locatie

 

Fotografie op locatie

 
Portretfotografie is mogelijk op ieder gewenste locatie. Heb je graag een foto in de buitenlucht of in je eigen vertrouwde omgeving? Of liever in studio stijl? Alles is mogelijk.
Mocht je kiezen voor een fotostudio aan huis dan wordt bij jou thuis een kleine studio opgebouwd. Hiervoor heb je maar een paar vierkante meter voor nodig.
Bij jou thuis wordt een kleine studio opgebouwd. Hiervoor heb je maar een paar vierkante meter voor nodig. Wil je foto’s met je bolle buik met witte of zwarte achtergrond? Of een natuurlijke foto in de kinderkamer bijvoorbeeld? of met je partner of kind ook op de foto met je buik? Alles is mogelijk.
De sereniteit van de ceremonie wordt nooit aangetast. Daarom zult u zo weinig mogelijk merken van de aanwezigheid van een fotograaf, en zal er niet geflitst worden. Alles wordt dan ook discreet en met respect vastgelegd. Uw ideeën worden zo goed mogelijk vertaald in een intieme fotoserie met veel aandacht voor sfeer.
Cindy Boselie Fotografie streeft ernaar uw bedrijf en medewerkers zo natuurlijk mogelijk weer te geven. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij graag met u de wensen door en denken wij natuurlijk mee om uiteindelijk tot een persoonlijke reportage te komen.

Fotografie voor bedrijven is dan ook altijd fotografie op maat! De mogelijkheden hierin zijn divers. Denk aan:
- Fotoreportage van uw medewerkers
- Fotoreportage van activiteiten rondom uw bedrijf of organisatie
- Fotografie voor persbericht

 

 

­