Trouwreportage

 

Trouwreportage

 
Allereerst plannen we een kennismakingsgesprek. Het is voor een bruidspaar prettig te weten wie de hele dag aanwezig zal zijn tijdens deze bijzondere gelegenheid. Tijdens dit gesprek spreken we jullie dag, en eventuele specifieke wensen door. Vanuit Cindy Boselie Fotografie zijn er geen beperkingen in tijd, aantal locaties en foto’s.
Er zijn twee pakketten waaruit u kunt kiezen. Hebben jullie andere wensen? Neem dan contact met mij op.
Zowel bij pakket Klein als pakket Groot is het mogelijk een fotoalbum te ontvangen met de mooiste selectie foto's. Dit is een digitaal album met lay-flat techniek. Dat houdt in dat de bladen plat liggen als je het album openslaat en dikker zijn dan bij een gewoon album.
Natuurlijk worden de bewerkte foto’s op DVD aangeleverd. Hierdoor kunnen jullie zelf eindeloos bijbestellen zonder daarvoor hoge tarieven te betalen. Ook ontvangen jullie een inlogcode, waarmee via deze website de foto's ook nog bekeken en goedkoop kunnen worden nabesteld. Dit is vooral handig om aan directe ouders en vrienden te verspreiden. Zo kunnen zij zelf de foto's bestellen zonder dat jullie daarmee "belast" worden.

 

 

 

­